Розвиток туризму на антарктичних станціях: аналіз позицій Консультативних Сторін і перспективи України - Федчук, А.П. (Український антарктичний журнал, 2010)
Стаття підготовлена за результатами участі автора у складі Українських делегацій на Консультативних нарадах з Договору про Антарктику у 2007–2010 рр.