Міжнародна наукова конференція «Сучасні проблеми математичного моделювання, прогнозування та оптимізації» - Конет, І.М. (Інститут проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2010)
З 18 по 20 травня 2010 року на базі фізико-математичного факультету Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка проведено IV міжнародну наукову конференцію «Сучасні проблеми математичного моделювання, прогнозування та оптимізації».