Реконструкція печей XVIII ст. в Будинку митрополита Софії Київської - Абрамова, І.В. (Сіверщина в історії України, 2017)
Стаття присвячена реконструкції печей XVIІI ст., здійсненій під час ремонтно-реставраційних робіт 2005–2008 рр. в пам’ятці архітектури XVIIІ – початку ХХ ст. Будинку митрополита Національного заповідника «Софія Київська». Розкривається наукове обґрунтування реконструкції, подається інформація про авторів та виконавців відтворених печей в приміщеннях першого поверху.