Пам'ятки архітектури Чернігова у художньому фільмі «Родина Коцюбинських» - Литовченко, О.Л. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті йдеться про зйомки фрагментів художнього фільму «Родина Коцюбинських» у Чернігові 1969 р. Розкрито значення пам’яток архітектури міста у композиційному наповненні кінострічки, а також охарактеризовано процес спілкування акторів з пересічними городянами.