Історико-архітектурний комплекс «Резиденція Б. Хмельницького»: історія створення та перспективи - Діденко, Я.Л.; Абашіна, Л.О. (Сіверщина в історії України, 2017)
Стаття присвячена історії створення історико-архітектурного комплексу «Резиденція Богдана Хмельницького», діяльності та перспективам його подальшого використання. Автори висвітлюють процес відтворення комплексу, діляться досвідом його використання як туристичного об’єкту.