Спроба локалізації місця проведення Коломацької ради 1687 р. - Мамалага, В.В. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті зроблено спробу локалізації місця, де 25 липня 1687 р. було проведено козацьку раду, на якій гетьманом Війська Запорозького обрано Івана Мазепу.