Глухівський сотенний старшина Федір Омелянович - Токарєв, С.А. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті висвітлено життєвий шлях Федора Омеляновича, його походження, кар'єру у складі козацької старшини Глухівської сотні Ніжинського полку, службові обов’язки, адміністративну діяльність та майнове становище.