Підземний хід Кролевецької фортеці - Карась, А.В. (Сіверщина в історії України, 2017)
На основі археологічних та архітектурних досліджень розглядається проблема формування та становлення Кролевецької фортеці ранньомодерного часу. Виокремлюється питання дослідження підземного ходу Кролевецької фортеці ХVII–ХVIIІ ст.