Дослідження України в Антарктиці: поточна бібліографія. Публікації 2007–2009 рр. - Рибачук, В.П.; Віденіна, Н.Г. (Український антарктичний журнал, 2009)
Наведено бібліографічні описи наукових праць українських вчених з проблем дослідження Антарктики, опублікованих у вітчизняних і закордонних виданнях з липня 2007 по червень 2009 року. Представлений список поточної бібліографії доповнює і продовжує бібліографію вітчизняних публікацій за 1997–2007 рр., опубліковану в науковому виданні „Исследования Украины в Антарктике” (В.П. Рыбачук, П.Ф. Гожик, Н.Г. Виденина, В.А. Литвинов отв. ред. П.Ф. Гожик. – К.: «Варта», 2008. – 286 c. –