Бібліографічна спадщина Зенона Кузелі: типологічні різновиди - Хміль, О. (Львівська національна наукова бібліотека України імені В. Стефаника НАН України, 2008)
Розглядаються різні типи бібліографічних досліджень Зенона Кузелі: прикнижкова бібліографія, тематична бібліографія (праці про українські думи й кобзарів), персональна бібліографія (Б. Лепкий), каталоги українських видавництв (“Українське Слово”, Накладня Якова Оренштайна), тематичні огляди зарубіжних видань та періодики.