Організація окремої поліції в містах лівобережних губерній (1858–1863) - Галь, Б.О. (Сіверщина в історії України, 2017)
Стаття присвячена організації окремої поліції в містах лівобережних губерній протягом 1858–1863 рр. З’ясовано структуру і штати окремих міських поліцій, принципи комплектування поліцейських чиновників і служителів, елементи поліцейської уніформи.