Соціальні видатки у бюджеті міського самоврядування Чернігова 1905–1907 рр. - Шара, Л.М. (Сіверщина в історії України, 2017)
Стаття присвячена одному з важливих напрямів господарювання міського самоврядування Чернігова – соціальній сфері. Йдеться про видатки з місцевого бюджету на розвиток освіти, утримання лікарні, забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов у губернському центрі.