Діяльність Павла Кушакевича на посаді очільника Ніжинської міської думи - Крупенко, О.В.; Солодка, К.Ю. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті зроблена спроба реконструювати портрет очільника Ніжинської міської думи Павла Кушакевича. На основі архівних матеріалів автори піднімають проблемні питання щодо його приватного життя та суспільної діяльності.