Земська діяльність Г.Н. Вовка-Карачевського - Рахно, О.Я. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті йдеться про життєвий шлях та громадську діяльність гласного Борзенського повітового та Чернігівського губернського земських зібрань Г.Н. Вовка-Карачевського (1832–1914).