Панська садиба Полошки за споминами М.А. Маркевича - Барабаш, Н.О. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті на основі автобіографічних записок М.А. Маркевича відтворюється специфіка буття родини Маркевичів у садибі Полошки.