Нарис з історії маловідомого пансіону при Чернігівській класичній чоловічій гімназії (друга половина ХІХ – перша половина ХХ ст.) - Рига, Д.В. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті йдеться про історію будівництва та про роки діяльності благородного пансіону у XІХ–XX ст. при Чернігівській класичній чоловічої гімназії.