Становлення та розвиток Петровської школи садових працівників у Глухівському повіті на початку ХХ ст. - Мельник, М.О. (Сіверщина в історії України, 2017)
У даній статті, переважно на основі аналізу доповідей Глухівської управи, досліджується процес створення та діяльності Петровської школи садових працівників, розглядається роль земства у цьому процесі.