Українська Автокефальна Православна Церква у Глухові у 20-ті – 30-ті роки ХХ ст. - Мошик, І.В. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті аналізується проблема діяльності Української Автокефальної Православної Церкви у м. Глухові у 20-ті – 30-ті роки ХХ ст. Виокремлюються питання функціонування її Глухівської округової організації та підпорядкування церковних громад міста означеній конфесії.