Науково-педагогічна діяльність М.Н. Петровського у Ніжинській вищій школі: до історіографії питання - Рой, С.В. (Сіверщина в історії України, 2017)
Стаття присвячена висвітленню в історіографії науково-педагогічної діяльності М.Н. Петровського у Ніжинській вищій школі у 20–30-х рр. ХХ ст.