З листування митрополита Іларіона (Огієнка) та Є. Онацького - Тарасенко, І.Ю. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті розглянуто листування двох видатних українських науковців, громадських діячів – митрополита Іларіона (Огієнка) та Є. Онацького на базі матеріалів канадських архівів.