Діяльність Миколи Прокоповича Василенка (1866–1935) на посаді міністра народної освіти та мистецтва за доби Гетьманату - Демиденко, Н.М. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті висвітлена діяльність державного і громадського діяча, академіка, видатного ученого і правознавця Миколи Прокоповича Василенка (1866–1935), зокрема його робота на посаді міністра народної освіти та мистецтва за часів гетьмана П. Скоропадського.