«Кролевецькі» рушники кінця ХІХ – початку ХХ ст. в експозиції Музею українського рушника Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» - Заїка, Н.Л. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті проаналізовано «Кролевецький» рушник в експозиції Музею українського рушника та подано каталог цих рушників.