Збірка поясів Данила Щербаківського у колекції Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського - Старченко, В.І.; Сулима, О.С. (Сіверщина в історії України, 2017)
Стаття присвячена дослідженню трьох поясів, зібраних Д.М. Щербаківським під час експедиції Полтавщиною у 1906 р., які зберігаються у фондах Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського. Наведений науковий опис предметів групи зберігання «Тканини» підгрупи «Пояси».