Музей Заповіту Т.Г. Шевченка у національному соціокультурному контексті - Кухарєва, Н.М. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті висвітлюється роль Музею Заповіту Т.Г. Шевченка у сучасному суспільстві та розглядається використання новітніх інноваційних технологій у його музейній діяльності.