Розсекречення документів Національного архівного фонду у партійних архівах України у 1956–1957 роках - Петриченко, В.А. (Сіверщина в історії України, 2017)
Стаття присвячена історії розсекречення документів Національного архівного фонду України. Розглянуто особливості процесу розсекречення документів у партійних архівах України у 1956–1957 роках.