Музей і діти: з досвіду науково-освітньої роботи Національного історико-культурного заповідника «Чигирин» - Трощинська, О.І.; Діденко, Я.Л. (Сіверщина в історії України, 2017)
Стаття присвячена науково-освітній діяльності Національного історико-культурного заповідника «Чигирин», спрямованій на дитячу аудиторію. Поряд з традиційними формами комунікації автори описують нові способи взаємодії музейного закладу із відвідувачами: музейні освітні проекти, творчі майстерні, квести та ін.