Шляхом ученого-гірника (до 70-річчя академіка НАН України А. Ф. Булата) - Волошин, О.І. (Вісник НАН України, 2017)
17 грудня виповнюється 70 років видатному вченому-механіку, організатору науки в галузі гірничої механіки, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, лауреату премії ім. О.М. Динника НАН України, доктору технічних наук, професору, академіку НАН України Анатолію Федоровичу Булату.