60-річчя члена-кореспондента НАН України В. В. Харченка (Вісник НАН України, 2017)
12 грудня виповнюється 60 років відомому вченому в галузі механіки деформівного твердого тіла і міцності матеріалів та елементів конструкцій, директору Інституту проблем міцності ім. Г.С. Писаренка НАН України та керівнику відділу чисельних і експериментальних методів дослідження конструкційної міцності Інституту доктору технічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Валерію Володимировичу Харченку.