50-річчя члена-кореспондента НАН України О. А. Кордюка (Вісник НАН України, 2017)
9 грудня 2017 р. виповнилося 50 років відомому вченому в галузі фізики твердого тіла та надпровідності, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, доктору фізико-математичних наук, члену-кореспонденту НАН України Олександру Анатолійовичу Кордюку.