Підбір оптимальних умов для хроматографічного тестування екстрактів тканин гідробіонтів Антарктичного регіону - Гладун, Д.В.; Вовк, Т.Б.; Ракша, Н.Г.; Савчук, О.М.; Остапченко, Л.І. (Український антарктичний журнал, 2015)
На прикладі гідробіонту Adamussium colbecki було підібрано умови для забезпечення оптимального фракціонування екстрактів тканин методом гель-фільтрації. Подальший ензим-електрофоретичний аналіз фракцій, одержаних після хроматографічного розділення, виявив присутність у екстрактах гідробіонтів Actinaria та Sterechinus neumayer активних форм ферментів.