Архімандрит Никодим (Силко С. І.). Шляхами пращурів. Історико-краєзнавчі, духовно-просвітницькі нариси - Василенко, В. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Рецензія на книгу: Архімандрит Никодим (Силко С.І.). Шляхами пращурів. Історико-краєзнавчі, духовно-просвітницькі нариси. Харків: ТОВ «ДІСА-ПЛЮС», 2017, ілюстр. – 540 с.