Володимир Сапон. Чубарейко небо оре: Щоденникова проза - Нестеренко, П. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Рецензія на книгу: Володимир Сапон. Чубарейко небо оре: Щоденникова проза. – Чернігів: Десна Поліграф. 2016. – 224 с.