З нових документів до історії Сіверщини (ХVІІ-ХVІІІ ст.) (частина 8) - Мицик, Ю.; Тарасенко, І. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У публікації представлені віднайдені в архівах документи гетьманів І. Скоропадського, Д. Апостола та інших старшин.