Десята ювілейна Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. Hi-Tech. Пост-реліз (Наука та інновації, 2017)
З 17 по 19 жовтня 2017 року ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Київ, вул. Салютна, 2-Б) відбулася Десята Ювілейна Міжнародна виставка «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH» — головна подія лабораторної індустрії України, в рамках якої було представлено повний спектр обладнання, технологій, спеціалізованих меблів, витратних матеріалів, а також комплекс послуг зі створення, оснащення, модернізації всіх типів і видів лабораторій у різних галузях промисловості, науково-дослідної сфери та медицини.