Міжнародна конференція "Сучасний підхід до здійснення науково-технічної підтримки регулювання безпеки використання ядерної енергії: компетентність, прозорість, відповідальність" (Ядерна та радіаційна безпека, 2016)
22–23 березня 2017 року в м. Києві (Україна) під патронатом Державної інспекції ядерного регулювання України та Національної академії наук України відбулася Міжнародна конференція «Сучасний підхід до здійснення науково-технічної підтримки регулювання безпеки використання ядерної енергії: компетентність, прозорість, відповідальність», присвячена 25-річчю створення Державного підприємства «Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки» (ДНТЦ ЯРБ).