Благословенні душі, що вміють випромінювати... (Зеновій Красівський і Олена Антонів) - Островський, В.В. (Український історичний журнал, 2016)
Рецензія на книгу: Благословенні душі, що вміють випромінювати... (Зеновій Красівський і Олена Антонів) / Упор. Л.Маринович, Ю.Зайцев. – Л.: Свічадо, 2015. – 960 с.