Конфліктний потенціал політичних ідей в Українській національній революції середини XVII століття - Полтавець, С. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2009)
У статті розглянуто політичні ідеї середини XVII століття в Україні та проаналізовано їх конфліктний потенціал.