Ніколаєнко О.О. Польські жінки Наддніпрянської України в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.: громадське й приватне життя - Черчович, І.І. (Український історичний журнал, 2016)
Рецензія на книгу: Ніколаєнко О.О. Польські жінки Наддніпрянської України в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.: громадське й приватне життя. – Х.: НТМТ, 2015. – 360 с.