Плохій С. Брама Європи: Історія України - Кульчицький, С.В. (Український історичний журнал, 2016)
Рецензія на книгу: Plokhy S. The Gates of Europe: A History of Ukraine. – New York: Basic Books, 2015. – 398 p.