Становлення вищих державних органів влади в Українській Народній Республіці (1917–1918 рр.) - Гай-Нижник, П. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2009)
У статті висвітлюється процес формування і становлення вищих органів державної влади в УНР за часів існування Центральної Ради (1917–1918 рр.).