Моделювання структури чутливого елементу магніторезистивного перетворювача - Зіньковський, Ю.Ф.; Вытяганець, А.І. (Технология и конструирование в электронной аппаратуре, 2017)
Проведено тривимірне моделювання структури чутливого елементу магніторезистивного перетворювача активної потужності та показано розподіл струму і напруженості тангенціального електричного поля в ньому. Отримано вираз для розрахунку вхідного опору перетворювача, необхідного для обчислення струму в плівці.