Балансування напруги модульного накопичувача енергії джерела живлення для контактного мікрозварювання - Кожушко, Ю.В.; Бондаренко, О.Ф. (Технология и конструирование в электронной аппаратуре, 2017)
Запропоновано схемне рішення для балансування напруги модульного накопичувача енергії на основі суперконденсаторів джерела живлення для контактного мікрозварювання. Наведено формули для розрахунку вузлів керування окремої комірки суперконденсаторного модуля. Проведено моделювання роботи схеми балансування напруги модуля та отримано часові діаграми процесу заряду суперконденсатора. Підтверджено працездатність та ефективність запропонованого рішення.