НВП «Електрон-Карат» — 45 років успіху - Ваків, М.М.; Сиворотка, І.М.; Булат, А.М. (Технология и конструирование в электронной аппаратуре, 2017)
Статтю присвячено Науково-виробничому підприємству «Електрон-Карат» — від моменту створення до сьогоднішніх днів. Описано визначні етапи його розвитку та науково-технічні результати, досягнуті колективом протягом 45-річної історії підприємства.