Українська багатопартійність в історичних студіях І.Ф.Кураса - Прилуцька, О. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2009)
У статті аналізується наукова спадщина І.Кураса щодо висвітлення формування багатопартійності в Україні.