Суспільні реформи як керовані соціальні інновації: методологічні засади моделювання - Бойко-Бойчук, Л. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2009)
У статті актуалізується питання проектування суспільних реформ як керованих соціальних інновації, а також здійснюється спроба сформувати структуру інтегральної моделі соціальної реформи як керованої соціальної інновації.