Формування національної ідентичності - домінанта етнополітичного менеджменту України - Зварич, І. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2009)
У статті розглядаються різні аспекти впливів етнополітичного менеджменту на формування національної ідентичності.