Туранли Ф. Козацька доба історії України в османсько-турецьких писемних джерелах (друга половина XVI – перша чверть XVIII століття) - Галенко, О.І. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Туранли Ф. Козацька доба історії України в османсько-турецьких писемних джерелах (дру- га половина XVI – перша чверть XVIII століття). – К.: ВД «Києво-Могилян- ська академія», 2016. – 606 с.