Таїрова-Яковлева Т. Повсякденне життя, дозвілля й традиції козацької еліти Українського гетьманства - Мицик, Ю.А. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Таирова-Яковлева Т. Повседневная жизнь, досуг и традиции казацкой элиты Украинского гетманства. – Санкт-Петербург: Алетейя, 2016. – 198 с.