Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень - Андрушків, Б.М.; Кирич, Н.Б.; Погайдак, О.Б.; Співак, С.М.; Шерстюк, Р.П. (Вісник економічної науки України, 2017)
Стаття ставить за мету вивчення особливостей та пошук шляхів підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу, організацію соціального страхування працюючих в умовах об’єднання в Україні фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з фондом від нещасних випадків на виробництві, в умовах Євроінтеграційних перетворень. На основі вивченого практичного досвіду вироблено рекомендації з вирішення виявлених проблем.