Аркуша О., Кондратюк К., Мудрий М., Сухий О. Час народів: Історія України ХІХ століття - Реєнт, О.П.; Удод, О.А. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Аркуша О., Кондратюк К., Мудрий М., Сухий О. Час народів: Історія України ХІХ століття. Л.: Літопис, 2016. - 608 с.